Παραγωγή

H ΠΑΣΣΙΑΣ FACTORY AE έχει δυο γραμμές παραγωγής. Στη μια παράγεται νωπή αποφλοιωμένη πατάτα ενώ στη δεύτερη επεξεργάζονται και τυποποιούνται μαλακά τυριά όπως Γκούντα και Ένταμ, καθώς επίσης και σκληρά τυριά εισαγωγής.

 

Αναλυτικότερα :

 

1)      Γραμμή αποφλοιωμένης πατάτας:

Είναι δυναμικότητας 1000 κιλών την ώρα. Χρησιμοποιείται πρώτη ύλη  Ά ποιότητας.

Το τελικό προϊόν διατίθεται σε απλή συσκευασία 5 ή 10 κιλών με διάρκεια ζωής 4 ημερών, ή σε συσκευασία vacuum 5 κιλών με διάρκεια ζωής 10 ημερών.

Μπορεί να είναι κομμένο σε μπαστούνια των 11*11 mm, 9*9 mm, 9*18 mm (steakhouse), σε ολόκληρη μορφή, ροδέλα ή κυδωνάτη.

Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και την ειδικευμένη γνώση στην εξασφάλιση κατάλληλης πρώτης ύλης αποτελεί εγγύηση για άριστης και σταθερής ποιότητας τελικού προϊόντος σε όλη τη διάρκεια του έτους.

 

2)      Γραμμή επεξεργασίας τυριών

Είναι δυναμικότητας 500 κιλών την ώρα. Τα μαλακά τυριά διατίθενται σε φέτες συσκευασμένα αεροστεγώς (vacuum) σε πακέτα των 500 γρ ή 1 κιλού (2* 500 γρ) με διάρκεια ζωής 1 μήνα. Επίσης, διατίθενται και τριμμένα σε συσκευασία 3 κιλών και διάρκεια ζωής 10 ημερών. Το πάχος της φέτας για τα μαλακά τυριά σε φέτες, που χρησιμοποιούνται κυρίως για σάντουιτς, μπορεί να διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Το πάχος της φέτας στα σκληρά τυριά που χρησιμοποιούνται κυρίως για σαγανάκι είναι τέτοιο ώστε το τελικό προϊόν να ικανοποιεί το βάρος μερίδας (100 γρ περίπου)